De eerste schooldag in leefgroep 12!

Wat een fijne eerste schooldag hadden wij!!!  De klas was helemaal nieuw.  We hadden zoveel plaats om samen te spelen.  Iedereen was heel blij om mekaar terug te zien!  En hoe leuk is het niet om allemaal samen de dag te starten en alle kleuters te leren kennen.  Ella, Fleur, Leah, Frauke en Vic komen onze kleutergroep vergroten… en dat vinden wij super!!!

We startten het feest met alle kinderen samen buiten in de kring.   Nadat het lint werd doorgeknipt en we afscheid namen van mama en papa, gingen we naar onze klas.  Even een moment in de kring en dan alle nieuwe hoekjes en kantjes gaan ontdekken.  Al snel was het middag en gingen we onze buikjes vullen.  Wat een gezellig  moment.

Na de middag speelden de jongste kleuters nog wat in de klas, gingen op ontdekking naar leuk speelgoed, vertelden we verhaaltjes en kropen we samen op de kussens om een beetje ‘uit te rusten’ van al de nieuwe indrukken.  De grote kleuters kozen een ateliertje en gingen buiten aan de slag.  (foto’s komen nog) Zo werd de tuin onder handen genomen.  De nieuwe berging buiten werd kleurrijk geschilderd.  Er werd gedanst, muziek gemaakt, een stop motion-film opgenomen en toneel gespeeld.  Het was een fijne dag!  Het feest  is gestart… en er zal nog heel wat afgefeest worden dit jaar!!!

Lieve knuffel!

Patty en Ann

PS:  schrijf alvast in je agenda dat we jullie vrijdag, 8 september om 19u30 uitnodigen voor de leefgroepvergadering, gevolgd door de algemene vergadering.    Nog een fijne zondag!